BUSINESS 300000 Eur / anual & HALA Prestari Servicii & Teren 1703 mp

Descriere spatiu comercial

 IXIMO Agentie Imobiliara va propune spre vanzare-COMISION 0% LA CUMPARATOR- una din rarele oportunitati de afaceri(business & imobiliare) cu istoric financiar demonstrabil in baza bilanturilor puse la dispozitie de catre Proprietar.

Pozitionat in zona depozitului PENNY la intrarea in Mun.Bacau dinspre Bucuresti si avand acces AUTORIZAT din DN2 la mica distanta INAINTE de intrarea pe noua Sosea de Centura ,aceasta locatie ofera o prezenta vizibila ce se poate semnaliza  foarte eficient  avand front stradal neobstructionat de imobilele invecinate.

O afacere de familie CARE FUNCTIONEAZA in timp ce DVS. CITITI ACESTE RANDURI-DE 25 DE ANI (personal complet/utilaje active) cu un frumos si valoros portofoliu de clienti(contracte in curs de desfasurare/incasare) avand puncte de lucru (cu personal complet)in judetele invecinate .O afacere in care investitorul va beneficia de suportul ante/postvanzare prevazut prin contract al proprietarului pentru a   intelege si deprinde functionalitatea acestui business deosebit de profitabil(cu toate avizele si autorizatiile valabile inclusiv pentru spitale).

Toate utilitatile(GAZ debit industrial,CURENT putere instalata pana 100 kva,APA retea+ sursa autonoma,CANALIZARE) sunt disponibile in cladirea principala de 450 mp  ,terenul avand in total 1703 mp.Toate cladirile,echipamentele,mijloacele de transport,utilajele si terenul sunt ale societatii !Anexele ce deservesc acest business sunt in suprafata de 350 mp.

Exista desigur posibilitatea de a se vinde DOAR activul imobiliar (teren cu toate utilitatile tip platforma betonata imprejmuit complet cu acces autorizat in DN2;constructii cca.800 mpc; fara business)la 180000 eur.

 

Practic se intra pe profit din MOMENTUL SEMNARII actului de vanzare-cumparare/cesiunea partilor sociale !!!

Societatea se va tranzactiona(se ofera asistenta  pentru auditare) libera de orice datorii cu toate platile curente catre furnizori si bugetul de stat achitate la zi ,iar conform legii ce reglementeaza activitatea societatilor comerciale, raspunderea administratorului pentru activitatea deja desfasurata ramane in sarcina acestuia si dupa transferul afacerii catre noul dobanditor.

 ID Oferta: 133

Pret Vanzare: EUR 250,000
Numar Camere:2
Zona:Nicolae Balcescu
Suprafata utila:450 mp
Reper:Depozit PENNY
Tip Spatiu:Constructie separata
Structura:Beton
Vitrina:20 ml
Actualizat la: 7 August 2020
Numar de afisari: 224

Caracteristici generale

  • Stare: Recent amenajat
  • Pereti: Lavabil
  • Plansee: Beton Armat
  • Ferestre: Term. PVC
  • Podele: Gresie, Parchet
  • Utilitati: Apa, Cablu TV, Canalizare, Curent, Curent trifazic, Gaz, Telefon
  • Incalzire: Centrala Termica
  • Servicii: administrare
  • Alte Dotari: Interfon, Internet, Jaluzele, Sala consiliu, Sistem alarma, Spoturi, Telefon