DISKOUNT 3490 eur/MP Spatiu ULTRACENTRAL Parter

Descriere spatiu comercial

 IXIMO Agentie Imobiliara va propune oferind COMISION 0% ! la cumparator ,o consistenta oportunitate de investitie respectiv un spatiu comercial modern 68 mpc ultracentral CONSOLIDAT in 2008 si acum  integral finisat  avand optiunea de preluare a CHIRIASULUI acum in plata (intrati "direct din notariat" in amortizarea investitiei fara timp pierdut) .Spatiul se afla langa Libraria ALEXANDRIA chiar peste drum de Primaria Mun.Bacau in singurul imobil consolidat FARA RISC SEISMIC  din zona de ultracentral.

Pozitionarea  spatiului comercial joaca un rol foarte important in expunerea catre public, motiv pentru care este esential ca designul interior&exterior sa se incadreze in zona “deosebit, poate chiar unic”  obiectivul fiind unul singur: trebuie sa produca impresie & efect   asupra celor care intra in contact cu spatiul respectiv. 

Avand o deschidere ampla a vitrinei catre strada principala de tip perete cortina( ALUMIL )- 8 m liniari ,acces aprovizionare spate securizat cu usa de inalta siguranta,disponibilitate beci uscat ventilat igienizat,spatiul are inaltime interioara de 4.4 m(a fost etajat interior cu 23,5mp suplimentari  pastrand si acum mascate prinderile structurale,pregatirea sanitara, termica si electrica),instalatii termice UPONOR Finlanda  ,curent 220V-380 V aceasta locatie este o garantie  a succesului oricarui tip de afacere si reprezinta o investitie SIGURA care deja este validata de prezenta actualului chirias / in zona de peste 10 ani ! Pret redus  la 3490 eur/mp construit.

Acest imobil- este reprezentarea fizica a definitiei: spatiu comercial ultracentral modernizat "la cheie" !    

Pentru orice alte detalii sau propuneri va invit sa ne contactati !!!ID Oferta: 154

Pret Vanzare: EUR 3,490 1
Numar Camere:2
Zona:Ultracentral
Suprafata utila:60 mp
Reper:Primaria Bacau
Tip Spatiu:Spatii comerciale
Structura:Caramida
Vitrina:8 ml
Actualizat la: 5 Iulie 2020
Numar de afisari: 676

Caracteristici generale

  • Stare: Finisat
  • Pereti: Lavabil
  • Plansee: Beton Armat
  • Ferestre: Term. aluminiu
  • Podele: Marmura, granit
  • Utilitati: Apa, Cablu TV, Canalizare, Curent, Curent trifazic, Gaz, Telefon
  • Incalzire: Centrala Termica
  • Servicii: administrare
  • Destinatie Recomandata: Birou, Birouri, Cabinet Stomatologic, Cafenea/ceainarie, Casa pariuri, Comercial, Fast food, Magazin, Pub, Reprezentanta, Restaurant/bar, Supermarket
  • Alte Dotari: Fatada de sticla, Interfon, Internet, Sistem alarma, Spoturi, Telefon